محل تبلیغات شما

سه هفته از اعتراضات آبان ۹۸ می گذرد و کمابیش تحلیل های گوناگون از چرایی وقوع این اعتراضات، درست یا نادرست بودن برداشت یا کاهش یارانه بنزین، مدیریت نحوه اجرای این تصمیم و غیره ارائه شده است. از شوک درمانی تا اجرای هدفمند و عادلانه یارانه ها، از بی کفایتی دولت در اجرای این ت تا رکب زدن به نیروهای نفوذی دشمن، از منافق و سلطنت طلب خواندن مخالفان تا دستور دل جویی از خانواده های کشته شدگان و . واژگان تکراری این روزها هستند و دیگر نیازی به تکرار آن در این کانال نیست.

آنچه مسلم است سخت تر شدن ادامه وضع موجود و کوتاهتر شدن فاصله میان اعتراضات گسترده است. گرچه وقوع  این اعتراضات در اوج تنش های ی منطقه ای برای آینده کلیتی به نام ایران می تواند خطرناک باشد اما از این گزاره درست نمی توان خاموشی و خفقان ملت را نتیجه گرفت. متاسفانه علیرغم هشدارهای مکرر دل سوزان کشور در سال های گذشته، حاکمیت ی ایران اراده ای برای حل و فصل معضلات بی شمار داخلی از خود نشان نداده است. ت های موفق خارجی بدون پشتوانه داخلی محکوم به شکست خواهند بود و کشوری که برای احقاق حقوق بین المللی خود پیه تحریم را به تن مالیده با شوک درمانی و اجرای دستورات صندوق بین المللی پول عملا از دشمن خارجی در کشور پذیرایی می کند و خود از درون در تناقض به سر می برد.

ایران در یک پیچ تاریخی بسیار مهمی قرار دارد. عبور هوشمندانه از این گردنه می تواند آن را به یک قدرت اقتصادی – ی منطقه ای تبدیل و متقابلا تصمیمات و ت های غلط می تواند آن را به چند کشور کوچک کم اثر تبدیل کند. این وضعیت محصول شرایط بین المللی، جغرافیای ی ایران، و شیوه مهره چینی ایران در بازی های بین المللی است. جمهوری اسلامی به همان اندازه که با اتخاذ ت های هوشمندانه خارجی قابل تحسین است، از بابت بی اعتنایی داخلی قابل مذمت است و اگر خدای ناکرده ایران در راه فروپاشی پیش برود در برابر تاریخ آینده ایرانیان مسئول و پاسخگوست. امید که دستور به دلجویی از آسیب دیدگان حوادث اخیر تی کلان در راستای پایان دادن به بی اعتنایی های داخلی باشد و نه صرفا دستوری مقطعی برای حادثه ای مشخص و تمام شده.

*******************************************************************

در حوادث اخیر، علاوه بر بحث های تحلیلی درباره اتفاقات روز، موضوع درست یا نادرست بودن حمایت های دولتی نیز کم و بیش مطرح شده است. عده ای حمایت ها را در شرایط تحریمی لازم می دانند (و احتمالا در صورت رفع تحریم با آن مخالف اند)، جمعی دیگر آن را تنبل پروری و ناقض یک اقتصاد آزاد دانسته اند و عده ای نیز بسته های حمایتی را وظیفه ذاتی دولت مردمی می دانند.

برای واکاوی بیشتر این مبحث، این کانال در نوشتاری سه قسمتی و موجز، به بررسی مفهوم حقوق یا درآمد اجتماعی» به شرح زیر می پردازد:

بخش اول – پیدایش مفهوم حقوق اجتماعی: این بخش نگاهی گذرا به تاریخچه، علل شکل گیری و فراز و فرود مفهوم حقوق یا درآمد اجتماعی» خواهد داشت.

بخش دوم – حقوق اجتماعی در جهان: در این بخش ابعاد حقوق اجتماعی در چند کشور مختلف با جزئیات مختصر ارائه خواهد شد.

بخش سوم: حقوق اجتماعی در ایران پس از انقلاب: بخش پایانی به زمینه های فکری حقوق اجتماعی در جمهوری اسلامی و تاریخچه کوتاهی از سیر تحول این حقوق در ۴۰ سال گذشته اختصاص خواهد داشت.

۷۰ تریلیون دلار بدهی اقتصاد آمریکا  - بخش اول: سلطه دلاری زمینه ساز کسری مزمن

۲۴۴ تریلیون دلار بدهی اقتصاد جهانی وقتی همه بدهکارند! طلبکار کیست؟

به بهانه ناآرامی های اخیر اکوادور

های ,حقوق ,ای ,بخش ,اجتماعی ,بی ,حقوق اجتماعی ,اجتماعی در ,می تواند ,آن را ,ت های

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نرم افزار های رشته مکانیک